6725 Szeged, Semmelweis u. 4.

Szote Ételbár kínálata

A SZOTE ÉTELBÁR KÍNÁLATA
(2024.07.19.,Péntek)

A Weboldalon megjelölt árak a megrendelés leadásának időpontjában érvényes listaárak, amelyek bruttó árak, vagyis
az ÁFA-t tartalmazzák. Eladó az árak és a kínálat változásának jogát fenntartja. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk.

A menü levesek és menü köretek csak menü főétellel együtt rendelhetők!

1 menü főételhez 1 menü leves és 1 menü köret vagy 1 menü feltét válaszható a kínálatban meghatározottak szerint.

MENÜ LEVESEK

(Kizárólag menü főétellel rendelhető!)

MENÜ FŐÉTEL

MENÜ KÖRETEK

(Kizárólag menü főétellel rendelhető!)

MENÜ FELTÉTEK

Menü ára és a rendelés leadása

A menü ára a weboldalunkon leadott rendelések esetén bruttó 1. 900,- Ft

Menüjeggyel való fizetésre csak az étteremben van lehetőség.

A napi menü rendeléseket kérjük, hogy 10:00 óráig kérjük szíveskedjenek leadni. 

Menü helyben fogyasztva az étteremben 10:00 – 15:30 óráig lehetséges.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy azoknál a főételeknél, ahol jelezve van a köret vagy a feltét, a kiválasztott főétel mellé maximum egy köret vagy egy feltét választható! Továbbá a napi menü ajánlatokhoz nem jár + választható leves. Amennyiben a rendelés leadásakor ettől eltér, akkor kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken a kiszállítást megelőzően, hogy a rendelését véglegesíteni tudják. A megrendelés leadását követően automatikus visszaigazoló emailt kap a Megrendelő, azonban ez nem minősül a vételi ajánlat automatikusan elfogadásának.  A kínálat meghatározásakor a változtatás jogát fenntartjuk! 

Menü kiszállítása

 

A kiszállítást a Szote Ételbár munkatársai végzik.  A kiszállítások során az adott napi rendelések  mennyiségétől függően felmerülhetnek késedelmek, ezekben az esetekben szíves megértésüket kérjük! Késedelem esetén a kiszállítás várható időpontjáról kollégáink a +36 (62) 545-065 vagy a +36 (30) 768-0554 telefonszámokon nyújtanak tájékoztatást.

Kérjük szíveskedjenek figyelembe venni, hogy a kiszállítás  10:00 – 13:00 óra között történik, így a megrendelés leadása és a kiszállítás között hosszabb idő is eltelhet, azonban összes rendelést minden esetben kiszállítjuk!  Különösen abban az esetben ha a rendelés a következő napi menü kínálatra vonatkozóan érkezik éttermünkbe.

Kiszállítási területek

 

Kiszállítást elsősorban Szegedre és vonzáskörzetében vállalunk az alábbi irányítószámokon lévő címekre:

6722, 6725, 6720, 6721, 6723, 6724, 6710, 6729, 6726, 6727, 6728

Amennyiben más címre kérné a kiszállítást, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal +36 (62) 545-065 vagy a +36 (30) 768-0554 telefonszámokon.

Egyéni kérések

A SZOTE Ételbár kiemelt figyelmet szentel arra, hogy elégedett vendégeinek köre folyamatosan bővűljön, így igyekszünk minden esetben eleget tenni az egyéni kéréseknek. Tapasztalataink alapján rendszeresen változhatnak a vendégeink igényei és elvárásai, ezért lehetőségeinkhez mérten figyelembe vesszük ezeket a kéréseket. Ennek megfelelően, a rendelések leadása során a Pénztár  oldalon lévő  “Rendelés jegyzetek” menüpontban munkatársaink részére jelezheti egyedi kérését a rendeléssel és a szállítással kapcsolatban. Egyéni kéréseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Köszönet

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, ezzel megtisztelt bizalmával és a SZOTE Ételbár kínálatából választott!  Bízunk benne, hogy Önt is elégedett vendégeink körében üdvözölhetjük! 

Törekszünk arra, hogy kizárólag kiváló alapanyagok felhasználásával, gondos odafigyeléssel dolgozzunk. Számunkra nagyon fontos vendégeink visszajelzése és a velük való kapcsolattartás. Amennyiben megosztaná véleményét szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, hogy a Facebook oldalunkon ide kattintva vagy a Google Cégem értékelési rendszerében ide kattintva tegye meg.  A megjelölt fórumokon felül szívesen vesszük javaslatát személyesen éttermünkben is vagy a szoteetelbar@gmail.com email címen, illetve a fentiekben említett telefonszámok egyikén.

Köszönjük!

A SZOTE Ételbár csapata

Állásajánlatok

Éttermük időközönként állásajánlatokat tesz közzé, amelyekre várjuk a megtisztelő jelentkezéseket! Kérjük, hogy az aktuális állásajánlatokért kövessen bennünket a Facebookon is!

Kosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Hirdetések

A hirdetésekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot illetékes kollégánkkal az alábbi elérhetőségeken:

Email: info@modernhonlapot.com

Tel.: +36 30/ 641-76-04 

Köszönjük!

Rólunk

A Szote Ételbár Szeged város közkedvelt gyorsétterme, ahol naponta 8-10 féle menüből választhatnak vendégeink és számtalan á la carte étel közül kérhetik az igényeiknek megfelelőt. Ételeinket fogyaszhatják személyesen éttermünkben vagy házhozszálltással is kérhetik telefonon vagy oniline. Kizárólag kiváló alapanyagok felhasználásával, gondos odafigyeléssel dolgozunk. Célunk, hogy minden nap a lehető legjobb minőségű étkezést biztosíthassuk Vendégeinknek.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük! 

 

 

 

Szote Ételbár csapata

Sajnáljuk, honlapunk jelenleg zárva van!
Éttermünk az online rendeléseket hétfőtől péntekig minden nap 08:00 óra és 12:00 óra között fogadja. Kérjük, keressen fel bennünket éttermünkben személyesen nyitvatartási időben vagy látogasson vissza később. Megértésüket köszönjük!

Online nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 12:00
Kedd
08:00 - 12:00
Szerda
08:00 - 12:00
Csütörtök
08:00 - 12:00
Péntek
08:00 - 12:00
Szombat
Vasárnap
Zárva