6725 Szeged, Semmelweis u. 4.

Weboldal használati feltételek

A weboldal célja, hogy széles körben összegyűjtse és a Látogatók számára elérhetővé tegye az éttermi, vagy élelmiszer, egyéb nem élelmiszer termékeinek kínálatát, ezen túlmenően pedig lehetőséget nyújt a regisztrált felhasználók számára a termékek megrendelésére és a kiszállításukra irányuló szolgáltatások igénybevételére.

A weboldal használatával a Látogató kijelenti, hogy elolvasta, megismerte és elfogadja a jelen Weboldal Használati Feltételekben foglalt valamennyi feltételt.
A Weboldal üzemeltetőjének (a továbbiakban: Szolgáltató) adatai:

Név:

SZOTE Ételbár Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely:

6725 Szeged, Semmelweis utca 4.

Adószám:

24667179-2-06

Cégjegyzékszám:

06-09-020406

Nyilvántartja:

Szegedi Törvényszék Cégbírósága

E-mail:

szoteetelbar@gmail.com

Postacíme:

6725 Szeged, Semmelweis utca 4.

Weboldal tartalma és használata

 A Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatásoknak két része van. A minden Látogató által ingyenesen igénybe vehető, a Szolgáltató által kínált termékek közötti böngészés, valamint a külön regisztrációhoz kötött rendelési és kiszállítási szolgáltatások igénybevétele.

A Weboldalon megjelenített tartalom, adatok és információk a Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatások jellegére tekintettel folyamatosan változnak, azok kizárólag tájékoztató jellegűek. A Szolgáltató kifejezetten törekszik arra, hogy mindig aktuális tartalmat és ajánlatokat jelenítsen meg a Látogatók és a regisztrált felhasználók számára. A Weboldalon megjelenő információk, a termékek listája, leírása és árai változik, a Szolgáltató ezek tartalmáért, aktualitásáért, elérhetőségéért felelősséget nem vállal és kártérítésre nem kötelezhető.

A tényleges kiszállítási időre egyéb külső, a Szolgáltatótól független, előre nem látható körülmények is hatnak.

A regisztráció és a további szolgáltatások igénybevétele

A Weboldalon elérhető egyes funkciókat és szolgáltatások (pl. rendelés leadása) nem kizárólag regisztrált felhasználó veheti igénybe. A regisztráció menete, a Szolgáltatóval a regisztrációval létrejövő szerződés és a további szolgáltatások tartalma megtalálható az Általános Szerződési Feltételekben

Szerzői jogok

A Weboldalon elhelyezett valamennyi anyag, annak teljes szöveges, grafikai, illetve egyéb tartalma, a Weboldal szerkezeti felépítése, forráskódja (továbbiakban együtt: „Adatok”) – ellenkező megjelölés hiányában – a Szolgáltató szellemi alkotásai, vagy a megfelelő jogosult tulajdonos engedélyével kerültek felhasználásra a Weboldalon, amelynek értelmében azok szerzői jogi, szabadalmi és védjegyoltalmi jogszabályok védelme alatt állnak. Weboldalon szereplő Adatok módosítása, átírása, újraközlése, előadása, nyilvános felhasználása, terjesztése, kereskedelmi célzatú felhasználása csak a Szolgáltató előzetes engedélyével lehetséges.

A Szolgáltató hozzájárul ahhoz, hogy a Látogató a saját, kizárólagos személyes használatára a Weboldal tartalmát, a saját eszközén tárolja, megossza, azt kinyomtassa és egyéb módon többszörözze.

A Weboldal tartalmának jogosulatlan felhasználása a védjegyjogi, szerzői jogi és polgári jogi igényeken túlmenően a büntetőjogi szabályokban meghatározott szankciókat is maguk után vonhatnak.

Hivatkozások, linkek

A Weboldalon keresztül elérhető bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások harmadik féltől származó anyagokat is tartalmazhatnak, valamint harmadik fél webhelyeire is irányíthatnak, amelyekkel a Szolgáltató nem áll kapcsolatban. A Szolgáltató nem köteles harmadik személyek marketing anyagai vagy tartalmának vagy hitelességének vizsgálatára, azokért felelősséget nem vállal.

Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy valamely tartalom harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a tartalmat haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról.

Szavatosság és felelősségkorlátozás

A Szolgáltató a Weboldalt a lehető legnagyobb gondossággal üzemelteti, mindazonáltal az ott szereplő információk csupán tájékoztató jellegűek.

A Szolgáltató – habár mindent megtesz ennek érdekében – nem garantálja, hogy a Szolgáltatás igénybevétele, a Weboldal használata folyamatos, azonnali, biztonságos vagy hibamentes. A jelen Weboldal Használati Feltételek elfogadásával a Látogató tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató bármikor, értesítés nélkül, határozatlan időre felfüggesztheti, vagy megszüntetheti a Szolgáltatást, vagy annak egy részét.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a Weboldalon megjelenő tartalmakat bármikor módosítsa, elérhetőségét megváltoztathassa, illetve a Weboldal üzemeltetését felfüggessze, vagy véglegesen megszüntesse.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a Weboldal tartalmát és az ajánlatokat részlegesen vagy teljesen az összes Látogató, regisztrált felhasználó, vagy azok egy csoportja számára korlátozza vagy letiltsa.

A Weboldal Használati Feltételek elfogadásával a Látogató tudomásul veszi továbbá, hogy a Szolgáltatás igénybevétele kizárólag a saját felelősségére történik.

Figyelemmel arra, hogy az internet egy nyílt hálózat, a Szolgáltató kizár minden felelősséget az elektronikus formában továbbított üzenetek, információk megsemmisülése, késése, vagy bármely egyéb hibája tekintetében.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldal hibájából, használhatatlanságából, rendszerhibából, nem megfelelő működésből, meghibásodásból eredő károkért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Látogató eszközének nem megfelelő védelméből származó rosszindulatú programok vagy vírusok által okozott támadások, víruskárok, adatlopás, adatvesztés vagy az adatok megváltoztatása következtében keletkező károkért.

A Szolgáltató a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig kizár minden felelősséget a Weboldal használatából közvetve vagy közvetlenül eredő mindennemű kárért, hátrányért és hibáért.

Egyéb rendelkezések

Jelen Weboldal Használati Feltételeket a magyar jog szabályaival összhangban kell értelmezni és teljesíteni.

Szolgáltató bármikor jogosult jelen Weboldal Használati Feltételeket egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Szeged, 2021. május 01.

 SZOTE Ételbár Vendéglátóipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Kosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Rólunk

A Szote Ételbár Szeged város közkedvelt gyorsétterme, ahol naponta 8-10 féle menüből választhatnak vendégeink és számtalan á la carte étel közül kérhetik az igényeiknek megfelelőt. Ételeinket fogyaszhatják személyesen éttermünkben vagy házhozszálltással is kérhetik telefonon vagy oniline. Kizárólag kiváló alapanyagok felhasználásával, gondos odafigyeléssel dolgozunk. Célunk, hogy minden nap a lehető legjobb minőségű étkezést biztosíthassuk Vendégeinknek.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük! 

 

 

 

Szote Ételbár csapata

Sajnáljuk, honlapunk jelenleg zárva van!
Éttermünk az online rendeléseket hétfőtől péntekig minden nap 08:00 óra és 12:00 óra között fogadja. Kérjük, keressen fel bennünket éttermünkben személyesen nyitvatartási időben vagy látogasson vissza később. Megértésüket köszönjük!

Online nyitvatartás

Hétfő
08:00 - 12:00
Kedd
08:00 - 12:00
Szerda
08:00 - 12:00
Csütörtök
08:00 - 12:00
Péntek
08:00 - 12:00
Szombat
Vasárnap
Zárva